2013-06-03 18:29:26• hírek • Póti Orsolya

Ezen a héten: Kölcsey Napok

Ezen a héten kerül megrendezésre a Kölcsey Napok rendezvénysorozat, amely tartalmas Sportnappal veszi kezdetét június 5-én és a Kölcsey-bállal zárul péntek este.

A Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium vezetősége, szülői egyesülete és diáktanácsa idén is megszervezi a Kölcsey Napokat, melynek keretében sportnapra, diákgálára, szabadtéri bálra és egyéb érdekes rendezvény várja az érdeklődőket június 3-7. között.

Szerdán egy tartalmas sportnap keretében tölthetnek el együtt néhány órát a diákok, szülők és tanárok és természetesen a legkisebbek számára is megrendezik a Mentor-Pöttöm stafétát. Ezenkívül kosárlabda, foci és asztalitenisz meccsekre, valamint közös zumba edzésre kerül sor a főgimnázium udvarán.

A csütörtök a Köfedisz Napja lesz, amelynek keretében a diákszövetség hippi-partit szervez késődélután 18 órától. Erre az eseményre minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

Június 7-én az iskola előterében egész napos könyvvásár várja az érdeklődőket a Mentor Könyvkiadó jóvoltából, délután 17 órától pedig Vári Attila legújabb, Nappali holdfény című könyvének  bemutatójára kerül sor. A rendezvényen a könyv megvásárolható lesz.

Pénteken kerül megrendezésre a Saláta-verseny, az osztályok vegyes, szülő-diák csapatainak versenye, majd 18 órától kezdődik a jótékony célú diákgála, amelynek keretében fellépnek az iskola diákjai az ovisoktól kezdve a legnagyobbakig. A diákgála után flashmob és Csabcsy dobkoncertje várja a kikapcsolódni vágyókat-

Péntek este 20.45 órától kezdődik a Szabadtéri Kölcsey-bál, amelyet a Passion for Salsa táncosai nyitnak meg egy látványos bemutatóval. A bálon a 4Ever együttes szolgáltatja a zenét, a mulatság közben pedig tombolahúzásra is sor kerül.

A diákgálára és szülői bálra belépőül tombolajegy szolgál. Jegyek az osztályfőnököknél és a titkárságon kaphatóak. Egy jegy 5 lejbe kerül. A tombolanyeremények listája ide kattintva letölthető.

A gála és a bál bevételéből a Kölcsey Ferenc Főgimnázium vezetősége az iskolaudvar egy részének parkosítását, illetve a kémia laboratórium felszerelésének megújítását tervezi - tudtuk meg Pataki Enikőtől, a tanintézmény igazgatónőjétől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: